Close
(0) artikelen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Categorieën
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  Zoekt u verkoeling tijdens deze warme dagen?

  Zoekt u verkoeling tijdens deze warme dagen?

  Het weer in Nederland in juli was voor de strandgangers fantastisch. Lekker bakken in de zon en s'avonds laat op strand genieten van de zonsondergang. Dat is de afgelopen jaren toch nog wel anders geweest. Nu augustus zijn intrede heeft gedaan, blijft de zon zijn 'ding' doen. Heerlijk. De paraplu lijkt tijdens deze dagen dan ook een overbodige en ligt diep weggestopt in de kast. 

  UV Paraplu

  Maar is het wel terecht dat de paraplu een overbodige lijkt hartje zomer 2018? Nee! HR-Paraplugroothandel.nl biedt namelijk speciale UV-werende paraplu's, beter bekend als de zon- en warmtewerende paralu's. Door deze paraplu's op te zetten heeft u niet alleen de gewenste verkoeling, ook kennen deze paraplu's aan de binnenzijde van het doek een extra UV-werende laag, zodat uw huid ook beschermt is tegen de felle zon. Dat is nog eens een verantwoorde paraplu!

  Het voordeel van deze paraplu's is, dat mocht het onverhoopt toch gaan regenen, u ook gewoon beschermt ben tegen de druppels.

  Zon- en warmtewerende paraplu kopen?

  Wilt u lekker genieten van zo'n zon- en warmtewerende paraplu? Bekijk eens de SilverRain paraplu en SilverCoat paraplu. Nu voor slechts € 4,73 per stuk!

  Plaats uw commentaar
  Categories
  Blog archief