Close
(0) artikelen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Categorieën
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  Stijlvolle Stormparaplu’s

  Stijlvolle Stormparaplu’s

  Nederland is een land met onvoorspelbaar weer. Regenbuien, windvlagen en nog eens regenbuien. Door de klimaatverandering wordt het weer nog heftiger en onvoorspelbaarder. Regenbuien worden heviger, windvlagen worden harder, maar toch moet je af en toe het huis uit…

  De perfecte oplossing voor de krachtige weersomstandigheden van nu is de stormparaplu van HR-ParapluGroothandel. Deze paraplu’s zijn van de hoogste kwaliteit tegen een lage prijs, een meer dan goede prijs-kwaliteit verhouding. De stormparaplu is gemaakt met een speciale constructie waardoor hij goed beschermd is tegen heftige regenbuien of windvlagen.

  De stormparaplu kan bedrukt worden met uw logo, afbeelding of tekst naar eigen keuze. Door deze mogelijkheden wordt de paraplu geschikt als relatiegeschenk en promotiemateriaal voor uw merk.

  Stijlvolle stormparaplu’s – top 5

  1.     FiberStar stormparaplu
   De FiberStar stormparaplu heeft fantastisch mooi design. Met een combinatie van een zwarte onderkant en een grijze bovenkant is de paraplu stijlvol en casual. Verder is de paraplu rond en stormbestendig.

   FiberStar paraplu
  1.     All Square paraplu
   Deze paraplu heeft een uniek design. Het is namelijk een volledig vierkante paraplu, verkrijgbaar in een stijlvolle blauwe kleur. Met een creatieve bedrukking is dit een ideale paraplu om aan relaties te schenken.

   AllSquare paraplu
  1.      Falcone duo-paraplu
   De dou-paraplu van Falcone is gemaakt in een flitsend rood design. En loopt als een boog, waardoor het water nog sneller van de paraplu af loopt.

   Falcone duo-paraplu
  1.      BlueStorm paraplu
   De BlueStorm paraplu is verkrijgbaar in een casual uitvoering. De paraplu is navyblauw, heeft een donkere stok en een licht handvat.

   BlueStorm paraplu
  1.      Olympia stormparaplu
   Val op met de regenboog Olympia stormparaplu. Schijn als de zon in de regen met deze paraplu. Deze paraplu heeft een kleuren combinatie van meer dan 10 kleuren, een zilveren stok en een zwart handvat.

   Olympia paraplu

  Benieuwd welke soorten stormparaplu’s HR-ParapluGroothandel nog meer in het assortiment heeft? De automatische stormparaplu is een van de paraplu’s die gekozen kan worden, deze zijn o.a. in het zwart en in het grijs beschikbaar. Verder zijn er ook de vierkante stormparaplu’s in verschillende kleuren. 

  Wees voorbereid op elke storm en haal snel uw stromparaplu in huis voor dat u een regendouche krijgt! 

  Plaats uw commentaar
  Categories
  Blog archief