Close
(0) artikelen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Categorieën
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  Opvouwbare paraplu's

  Wilt u ook altijd voorbereid zijn? Of wilt u ook liever zeker zijn dat u niet nat of vies wordt? Dan is de opvouwbare paraplu van HR-ParapluGroothandel perfect voor u! De opvouwbare paraplu’s van HR-ParapluGroothandel zijn namelijk zeer makkelijk op te vouwen waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn in bijvoorbeeld uw tas, auto of jas. De opvouwbare paraplu’s zijn van de hoogste kwaliteit en al te verkrijgen voor een lage prijs. Ook zijn de paraplu’s beschikbaar in allerlei kleuren, is er een divers aanbod handvaten waardoor u kunt bepalen welke paraplu het beste in de hand ligt en komen de paraplu’s in verschillende soorten. De opvouwbare paraplu’s kunnen bedrukt worden met een logo, tekst of abeelding naar uw keuze. Zo is deze paraplu niet alleen handig om zelf te hebben maar ook perfect als relatiegeschenk!

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op

  MiniMAX® opvouwbare paraplu, met reflecterend doek

  Vanaf €10,07
  "LGF-50 miniMAX® opvouwbare paraplu, met reflecterend doek, windproof, 3-delig, metalen stok, zwarte glasfiber baleinen, zwart handvat, met foedraal."

  MiniMAX® opvouwbare paraplu, windproof

  Vanaf €3,78
  "LGF-202 miniMAX® opvouwbare paraplu, windproof, 3-delig, metalen stok, zwarte glasfiber baleinen, bijpassend gekleurd handvat, met foedraal."

  MiniMAX® platte opvouwbare paraplu, windproof

  Vanaf €3,60
  "LGF-214 miniMAX® platte opvouwbare paraplu, windproof, 6 banen, 3-delig, metalen stok, zwart frame, zwart handvat, met foedraal."

  Opvouwbare inside out paraplu auto open + close

  Vanaf €7,82
  "LGF-406 opvouwbare inside out paraplu, windproof, automatisch open en close systeem, 3 delig, zwart metalen stok en aluminium frame met rood glasfiber en zwart metalen baleinuiteinden, bijpassend gekleurd handvat en met een foedraal."

  Opvouwbare paraplu auto open + close

  Vanaf €4,50
  "LGF-404 opvouwbare paraplu, windproof, automatisch open en close systeem, 3 delig, zwart metalen stok, zwart metalen/glasfiber frame, zwart handvat en met foedraal, uitsluitend assorti verpakt verkrijgbaar!!"

  Opvouwbare paraplu auto open + close

  Vanaf €4,50
  "LGF-403 opvouwbare paraplu, windproof, automatisch open en close systeem, 3 delig, zwart metalen stok, zwart metalen/glasfiber frame, zwart handvat en met foedraal."

  Opvouwbare paraplu auto open + close + optie doming

  Vanaf €5,34
  "LGF-420 opvouwbare paraplu, windproof, automatisch open en close systeem, 3 delig, zwart metalen stock en zwart glasfiber frame, zwart kunststof handvat, met een opening aan de onderkant om uw eigen doming toe te voegen en met een foedraal."

  Opvouwbare paraplu, automaat, 2-delig

  Vanaf €2,54
  "GF-512 opvouwbare paraplu, automaat, 2-delig, metalen stok en frame, bijpassend gekleurd kunststof handvat, met foedraal."

  Opvouwbare paraplu, automaat, haak

  Vanaf €2,43
  "GF-515 opvouwbare paraplu, automaat, 2-delig, metalen stok en frame, zwarte kunststof haak, met foedraal."

  Opvouwbare paraplu, voeg uw eigen doming toe!!

  Vanaf €3,66
  "LGF-209 opvouwbare paraplu, 3-delig, zwart metalen stok en frame, polyester pongee doek, zwart rubber gecoat handvat, met een opening aan de onderkant om uw eigen doming toe te voegen en met een foedraal."

  Opvouwbare paraplu, voeg uw eigen doming toe!!

  Vanaf €3,66
  "LGF-210 opvouwbare paraplu, 3-delig, zwart metalen stok en frame, polyester pongee doek, zwart rubber gecoat handvat, met een opening aan de onderkant om uw eigen doming toe te voegen en met een foedraal."

  Opvouwbare paraplu's