Close
(0) artikelen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Categorieën
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  Opvouwbare paraplu's

  Wilt u ook altijd voorbereid zijn? Of wilt u ook liever zeker zijn dat u niet nat of vies wordt? Dan is de opvouwbare paraplu van HR-ParapluGroothandel perfect voor u! De opvouwbare paraplu’s van HR-ParapluGroothandel zijn namelijk zeer makkelijk op te vouwen waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn in bijvoorbeeld uw tas, auto of jas. De opvouwbare paraplu’s zijn van de hoogste kwaliteit en al te verkrijgen voor een lage prijs. Ook zijn de paraplu’s beschikbaar in allerlei kleuren, is er een divers aanbod handvaten waardoor u kunt bepalen welke paraplu het beste in de hand ligt en komen de paraplu’s in verschillende soorten. De opvouwbare paraplu’s kunnen bedrukt worden met een logo, tekst of abeelding naar uw keuze. Zo is deze paraplu niet alleen handig om zelf te hebben maar ook perfect als relatiegeschenk!

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op

  Amsterdam City opvouwbare paraplu

  Vanaf €1,89
  "LF-102 bedrukte opvouwbare paraplu, 3-delig, metalen stok en frame, met foedraal."

  Colorado Mini opvouwbare paraplu

  Vanaf €2,27
  "Compacte, opvouwbare paraplu met 190T polyester bespanning. Metalen frame en steel, kunststof hangreep met lus, klittenbandsluiting en opberghoes. Manuele bediening."

  Falcone® opvouwbare golfparaplu, automaat

  Vanaf €6,43
  "GF-600 Falcone® opvouwbare golfparaplu, automaat, diam. 120 cm, zwart metalen stok en frame, met foedraal."

  Falconetti® opvouwbare paraplu

  Vanaf €1,67
  "LGF-205 Falconetti® opvouwbare paraplu, 3-delig, metalen stok en frame, bijpassend gekleurd kunststof handvat, met foedraal."

  Falconetti® opvouwbare paraplu

  Vanaf €2,43
  "LGF-208 Falconetti® opvouwbare paraplu, 3-delig, zwart metalen stok en frame, zwart kunststof handvat, met foedraal."

  Falconetti® opvouwbare paraplu, automaat

  Vanaf €4,78
  "LF-170 Falconetti® opvouwbare paraplu, automaat, 2-delig, metalen stok en frame, two-tone handvat, bijpassend gekleurd, met foedraal."

  Falconetti® opvouwbare paraplu, dessins, ass.

  Vanaf €1,67
  "LF-109 Falconetti® opvouwbare paraplu, 3-delig, metalen stok en frame, zwart kunststof handvat, met foedraal, verschillende dessins, uitsluitend assorti verpakt."

  Falconetti® opvouwbare tulpparaplu

  Vanaf €2,98
  "TLP-7 Falconetti® opvouwbare paraplu, met geregistreerd model tulphandvat, 3-delig, bijpassend gekleurd semi transparant PVC tulphandvat, met foedraal, uitsluitend assorti verpakt verkrijgbaar!!"

  Falconetti® tulpparaplu POE

  Vanaf €3,89
  "TLP-4-ASS Falconetti® paraplu met geregistreerd model tulphandvat, metalen stok, transparante POE kleuren, bijpassend gekleurd semi transparant PVC tulphandvat, uitsluitend assorti verpakt verkrijgbaar."

  Opvouwbare paraplu's